Om bloggen

Velkommen til Mad og haveliv.

Vi hedder Mathilde og Claus og vi blogger om vores liv i og med vores have samt om mad vi laver med råvarer fra haven. Vi bor i en helt almindelig villa og grunden minus huset, dvs. haven, er kun godt 600 kvadratmeter. Her forsøger vi at forene de funktioner vi ønsker af haven.

– Vi elsker at dyrke vores egne grønsager, krydderurter, frugt og bær.

– Haven skal også være et sjovt sted at lege for vores lille datter.

– Der skal være plads til udendørs spisning og afslapning.

Vores have er proppet med alle de frugtbuske og træer vi kunne finde plads til samt en beskeden men alsidig køkkenhave og et bed med krydderurter. Når vi dyrker så mange spiselige ting, så er det først og fremmest motivet af glæden ved at opleve hele processen fra jord til bord. Vi prioriterer især at dyrke ting som sjældent ses i detailhandlen eller som er særligt lækre når de kommer friske fra haven. Vi har selvfølgelig også planter som bare skal være smukke eller til glæde for bier og sommerfugle.

Vi har begge en naturvidenskabelig baggrund. Den vil vi sommetider bruge til at skrive nogle indlæg som går mere i dybden med emner indenfor f.eks.  plantebiologi eller ernæring, men med udgangspunkt i vores have.

Sommetider laver vi små gør-det-selv projekter i haven. Som sagt er vi ikke håndværkere, så vores projekter er ikke mere krævende end de fleste kan være med.

Der vil af og til være reklamer på bloggen i form af såkaldte ”affiliate links”. De fungerer på den måde at vi får en provision hvis I læsere følger linket og handler på den hjemmeside I kommer frem til. Annoncørerne har ingen indflydelse på bloggens indhold. De har ikke godkendt vores indlæg på forhånd eller kommet med input til hvad vi skal skrive. Affliate links vil altid være tydeligt markeret med f.eks. teksten ”reklame”.

Vi håber du vil blive inspireret af at læse vores blog!